Όροι ενοικίασης

Απολαύστε με ηρεμία στις διακοπές σας!

Διαβάστε προσεκτικά το παρακάτω κείμενο. Δεν μπορούμε να θεωρηθούμε υπεύθυνοι εάν οι πελάτες δεν ακολουθούν τους γενικούς όρους και πολιτικές που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάτι δεν είναι σαφές, παρακαλώ ζητήστε μια καλύτερη εξήγηση. Η άγνοια των όρων δεν αποτελεί δικαιολογία.

Για να αυξήσουμε την ασφάλεια των πελατών μας, εξοπλίσαμε όλα τα οχήματά μας με σύστημα παρακολούθησης!

Όλα τα οχήματά μας είναι για μη καπνιστές και παρακαλώ κρατήστε τα έτσι!

Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε το ακριβές μοντέλο του αυτοκινήτου, αλλά θα λαμβάνετε πάντα ένα αυτοκίνητο από την ίδια κατηγορία/ομάδα ή υψηλότερο εάν το επιλεγμένο μοντέλο δεν είναι διαθέσιμο κατά τη διάρκεια της περιόδου ενοικίασης.

Άδεια οδήγησης ηλικίας:

Σύμφωνα με τον ασφαλιστικό κανονισμό, η ελάχιστη απαιτούμενη ηλικία οδηγών είναι 23 ετών για οχήματα τύπου Α, Β ή Γ. Όλες οι άλλες ομάδες έχουν ελάχιστη ηλικία οδηγών 24 ετών, εκτός από τα minivan και τα πολυτελή οχήματα όπου η ηλικία πρέπει να είναι άνω των 26 ετών. Όλοι οι οδηγοί πρέπει να διαθέτουν έγκυρη άδεια οδήγησης, που εκδίδεται τουλάχιστον ένα χρόνο πριν από την ενοικίαση. Η μέγιστη ηλικία για ενοικίαση οχήματος είναι η ηλικία των 77 ετών!

Η μεικτή ασφάλιση παρέχεται με αυτο-κίνδυνο 600€, 800€, ή 1200€.

Πολιτική καυσίμων:

Το αυτοκίνητο πρέπει να επιστραφεί με την ίδια ποσότητα βενζίνης ή ντίζελ που παραδόθηκε. Το επίπεδο καυσίμου κατά την παράδοση, αναφέρεται στη συμφωνία ενοικίασης που λαμβάνετε με το αυτοκίνητο.

Παράδοση και παραλαβή οχημάτων:

Χωρίς μεταφορές - χωρίς αναμονή. Δωρεάν παράδοση και παραλαβή από/προς το αεροδρόμιο και το λιμάνι, μεταξύ 08:00 και 23:55.

Η επιστροφή του οχήματος είναι δωρεάν όλες τις ώρες της ημέρας.

Πολιτική ακύρωσης:

Μπορείτε να ακυρώσετε την κράτησή σας χωρίς κανένα κόστος έως και 48 ώρες πριν από την παραλαβή του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου μας.

Δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις για καθυστερήσεις πτήσεων μεταξύ των ωρών εργασίας του γραφείου:

Οι εκπρόσωποί μας ενημερώνονται για τις ώρες άφιξης και τις αλλαγές που μπορεί να συμβούν. Θα περιμένουν να φτάσει η πτήση σας στο αεροδρόμιο για την παράδοση του αυτοκινήτου, ακόμη και σε περίπτωση καθυστερήσεων.

Προϋποθέσεις αντικατάστασης του αυτοκινήτου σε περίπτωση σοβαρής βλάβης:

Σε περίπτωση ατυχήματος, οι νομικές αρχές (τροχαία ή εκπρόσωποι ασφαλιστικών εταιρειών) είναι οι μόνες οντότητες, εξουσιοδοτημένες να αποφασίζουν ποιος φταίει σε περίπτωση ατυχήματος και θα παρέχουν επίσημη γραπτή έκθεση.

Αποστολή αυτοκινήτων, εκτός νησιού:

Αποστολή αυτοκινήτων, εκτός νησιού επιτρέπεται μόνο με γραπτή άδεια της εταιρείας.

Ζημιές στα ελαστικά:

Η αντικατάσταση ενός ελαστικού είναι σαφώς ευθύνη του οδηγού. Δεν καλύπτεται από την οδική βοήθεια. Για άτομα που δεν είναι σε θέση να το αντικαταστήσουν, λόγω προβλημάτων υγείας ή άλλης ανικανότητας ή ειδικής περίπτωσης θα παρέχεται οδική βοήθεια χωρίς καμία επιπλέον χρέωση!

Τα ελαστικά και το κάτω μέρος του αυτοκινήτου δεν καλύπτονται από την ασφάλεια.

Εάν έχετε σκασμένο ελαστικό, πρέπει να σταματήσετε αμέσως το όχημα και να αντιμετωπίσετε την κατάσταση. Δεν μπορείτε να συνεχίσετε να οδηγείτε με σκασμένο ελαστικό, καθώς είναι μη ασφαλές!

Χαμένα κλειδιά:

Όλα τα κλειδιά του αυτοκινήτου μας είναι κωδικοποιημένα με τσιπ και η αντικατάστασή τους είναι δαπανηρή. Σε περίπτωση απώλειας κλειδιών, θα χρεωθείτε 150,00 - 400,00 Ευρώ (ανάλογα με το μοντέλο του αυτοκινήτου) συν τα έξοδα αποστολής και εργασίας προκειμένου να λάβετε τα κλειδιά αντικατάστασης.

Καθυστερημένες επιστροφές:

Επιτρέπεται ως μέγιστη τα 30 λεπτά, από τον συμφωνημένο χρόνο επιστροφής του οχήματος, και μετά χρεώνεται αυτόματα μία επιπλέον ημέρα ενοικίασης.

Για την παράταση της διάρκειας του χρόνου ενοικίασης, ο πελάτης πρέπει να μας ενημερώσει εγκαίρως πριν λήξει η σύμβαση.

Διαδικασία ατυχήματος:

Σε ατυχή περίπτωση ατυχήματος, πρέπει να ενημερώνεται άμεσα από τον ενοικιαστή η εταιρεία και να λαμβάνεται η αναφορά ατυχήματος σε πραγματικό χρόνο, από την τροχαία ή την φροντίδα ατυχήματος. "Χωρίς αυτήν την αναφορά, ο ενοικιαστής είναι υπεύθυνος για το πλήρες ποσό των επισκευών"!

Επικοινωνία στα Αγγλικά, Ρωσικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Ολλανδικά και Πολωνικά
1-07 x1280pxMaestrologosvgc441685d mastercardlogosvg 1-05 1-06
Find us on Social media
facebook-icon insta-icon
1-07 x1280pxMaestrologosvgc441685d mastercardlogosvg 1-05 1-06

Χρειάζεστε βοήθεια;

Daphne: German-Dutch-English speaking:
+30 6978481515

Deborah: German-French-English speaking:
+43 6706032202

Mathios: French-English speaking:
+30 6944290574

Catherine: Italian-French-English speaking:
+30 6945346676

   © 2024 Voyager in Crete   -   Power by Milakis Rental System V5.2 Milakis Rental System V5.2   -   Page layout: Groovas.grafix 2021